Postanite pokrovitelj teka Punce v jami

Prireditev Punce v jami 2020 je tekmovalni in rekreativni dogodek velikega pomena za Zasavje, Slovenijo in tudi edinstvena športna avantura v Evropi. Težko bi namreč našli rudnik, kjer lahko tekači pretečejo po rudniških rovih 5 km dolgo progo iz enega mesta v drugega. In težko prireditev, ki bo v rudniku združila samo dekleta. Tek po rudniku ni enostavna disciplina. V bistvu bi ga lahko označili kot trail tek.

Prireditev Punce v jami organizira ekipa, ki jo vodi jasno sporočilo: Jame ne damo. Rudarstvo je namreč dve stoletji oblikovalo te kraje, vplivalo na oblikovanje industrije, mest in vasi ter ljudem dajalo kruh. Povezanost rudarstva z bolj ali manj sleherno družino ga ohranja pri življenju. In spomin nanj bo ostal tudi z aktivnimi rudniškimi površinami: nad in pod zemljo.

Možnosti za partnerstvo pri projektu so različne, poleg klasičnega sponzorstva, ki vam prinese precej partnerskih ugodnosti, je možno tudi materialno sponzorstvo in sponzorstvo v obliki nagrad za tekmovalce. Vsekakor bomo prisluhnili tudi vašim željam in pripravili ponudbo po meri.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Maša Vnuk
vodja trženja
info@savus.si
070 788 510